Kulturrejser Europa, der sammen med PortugalBureauet og Check Point Travel udgør rejsekoncernen Eurotravel, har modtaget en såkaldt ”Gazelle” – en udmærkelse, der gives til danske virksomheder med særlig stor vækst.Blandt de 827 danske virksomheder, der modtog prisen i år, placerede Kulturrejser Europa sig på en femteplads. Den høje vækst tilskrives en hård satsning på rejser med høj kvalitet, innovation og engagerede medarbejdere.

Pris uddelt på syttende år

Det er på syttende år, at Dagbladet Børsen og kreditvurderingsselskabet Soliditet kårer de virksomheder i Danmark, der fremviser størst vækst. For at komme i betragtning til udmærkelsen skal man leve op til fire krav, som blandt andet inkluderer positiv vækst i omsætning mellem de enkelte år, positiv sum af det primære driftsresultat i de 4 seneste regnskabsår, og fordoblet omsætning over hele perioden.

Kulturrejser Europa var ét ud af kun fem rejsebureauer, der modtog årets Gazelle og det eneste rejsebureau, som endte i top-ti.

Fokus på kvalitet, udvikling og innovation

Kulturrejser Europa blev en del af Eurotravel i 2008 og har lige siden fokuseret målrettet på kulturrejser med dansk rejseleder til Portugal, Italien, Spanien og Frankrig. Blandt bureauets mest populære rejsemål er blandt andet Atlanterhavs-øen Madeira, Amalfikysten i Italien, Provence i Frankrig og Andalusien i Spanien.

Rejseselskabet har længe satset på kvalitet og innovation, og den nye pris giver blot endnu mere anledning til at udvikle rejser med kvalitet og til at være innovative i en tid, hvor markedet er præget af finansielle kriser. Blandt de nye mulige tiltag i det kommende år overvejes f.eks. at tilbyde rejseselskabets gæster at kunne vælge mellem at indtage middag på hotel eller på en lokal – men af selskabet – nøje udvalgt restaurant, for at give gæsterne en endnu større oplevelse af frihed og fleksibilitet på rejserne med dansk rejseleder.

Der er også allerede flere nye rejsemål i støbeskeen til næste års program, herunder Pilgrimsruten i Nordspanien.

Langtidsrejser i vinterhalvåret

På denne tid af halvåret, hvor dagene er korte og mørke, og undertiden meget kolde, er rejseselskabets langtidsrejser i Portugal, Spanien og Italien meget populære – ikke mindst den portugisiske ø Madeira, der er blevet et stort hit blandt danskerne.