Øen São Miguel forvandles fra 18 juli - 3 august til ét stort kunstgalleri, når Walk & Talk kunstfestivalen vender tilbage til Azorerne med kunstneriske værker af mere end 50 nationale og internationale kunstnere.


São Miguel. Foto Abspires40, Creative Commons.

Kunst med poesi

Det er fjerde gang Walk & Talk kunstfestivalen afholdes på Azorerne, hvor den i år vil fylde mure, gader og flere gallerier rum på øen São Miguel med kunstværker skabt af lokale og internationale kunstnere.

Festivalen byder på alt fra billedkunst til dans og i år introduceres desuden “poesi i gaderne”, når kunstnerparret Richard Simas og Nisa Remigio bidrager med et kunstprojekt inspireret af den rige poetiske tradition på Azorerne og blandt øsamfundets immigranter i hele verden.

Walk & Talk Festivalen blev skabt i 2011 af kunstforeningen Anda & Fala og har med kunsten som “lokkemiddel” bidraget til at åbne et nyt markeds øjne for Azorernes kvaliteter som rejsemål.

“Vores tilstedeværelse her viser relevansen af ​​Walk & Talk for regionens turistsektor, der er en strategisk sektor for Azorerne udvikling. Promoveringen af en sådan destination ved at kombinerer naturlige og kunstneriske værdier vil udmønte sig i et relevant og bæredygtigt samarbejde for både kulturlivet og turismen,” forklarer Jesse James, en af de oprindelige initiativtagere til kunstfestivalen.

Læs mere om festivalen på den officielle hjemmeside

Rejser til Azorerne

Rejser du til Azorerne i sommerferien, er Walk & Talk festivalen på São Miguel således en enestående mulighed for at krydre de mange store naturoplevelser med kunstneriske indslag.

Du kan læs meget mere om rejser til Azorerne og få tips til de bedste seværdigheder her på Portugal.dk