Lissabon er ifølge en ny stor brugerundersøgelse ikke blot Europas venligste by, men den destination i verden hvor du får mest kvalitet for pengene.


Rejs til Lissabon og mød den gæstfrie befolkning. Foto: McPig

Lissabon til tops

Det er i den store årlige brugerundersøgelse hos rejsehjemmesiden TripAdvisor, at 75.000 brugere har kåret Lissabon til verden bedste destination i kategorien angående ‘kvalitet for pengene’. Lissabon indtager førstepladsen i denne kategori foran andre billige byer som for eksempel Budapest i Ungarn og Bangkok i Thailand.

Gæstfrie portugisere

Undersøgelsen viser dog også, at det ikke kun er de lave priser, som har gjort Lissabon til et populært storby-rejsemål. Således kommer Lissabon ind på en flot tredjeplads på verdensplan, og som nummer et i Europa, i kategorien over de mest gæstfrie destinationer.

Rejser du til Lissabon, kan du desuden ifølge TripAdvisor se frem til at blive betjent af nogle af verdens mest venlige taxichauffører, og i det hele taget nyde godt af den portugisiske hovedstads gode infrastruktur, offentlige transport og shopping-muligheder.

Det er ikke første gang, at Lissabon fremhæves for sine kvaliteter som rejsemål. Fornyelig udnævnte ‘The Food & Wine magazine’ for eksempel Lissabon til en af verdens mest romantiske byer.

Overvejer du en rejse til Lissabon? Find meget mere inspiration og information om den smukke hovedstad her på hjemmesiden, hvor du naturligvis også kan læse om de mange andre spændende destinationer i Portugal.