Lissabon er ikke blot en af de storbyer, hvor du får mest for dine feriepenge. Indbyggerne i Portugals hovedstad er ifølge en ny brugerundersøgelse også blandt verdens mest hjælpsomme.


Besøg Lissabon og nyd godt af de lave priser og hjælpsomme lokale. Foto: L. Whittaker

Europas mest hjælpsomme

TripAdvisor har i deres årlige store “Cities Survey” bedt deres brugere besvare et spørgeskema om byerne, de har besøgt i 2013.

Lissabon fremhæves ofte som en af de europæiske storbyer, hvor man får mest for sine penge. I den nye kåring fra TripAdvisor er Lissabon da også igen den bedst placeret europæiske by med en andenplads i kategorien “Mest værdi for pengene”.

Det er dog ikke lave priser, som gør Lissabon til det perfekte mål for en storbyferie. I kategorien “Hjælpsomme lokale” kommer Lissabon således også ind på en flot tredjeplads på verdensplan – nummer ét i Europa – efter Tokyo og Cape Town.

Ifølge TripAdvisor har de sendt deres spørgeskema til alle brugere, som i 20013 har anmeldt et hotel, en restaurant eller en attraktion i en storby. I alt 37 byer – de mest besøgte og populære – deltog i undersøgelsen, hvor omkring 54.000 brugere deltog.

Storbyferie i Lissabon

Talrige seværdigheder, gastronomiske oplevelser og et solrigt klima får dagene til at gå hurtigt i Lissabon, men har du tiden til det er det også oplagt at kombinere en storbyferie i Lissabon med udflugter til nogle af de charmerende kystbyer i nærheden.

Læs meget mere om rejser til Lissabon og Lissabonkysten her på Portugal.dk