Lissabons turistbureau formidler informationer til turister der skal på storbyferie i Portugals hovedstad. Skal du på ferie i Lissabon kan turistbureauet hjælpe dig med informationer om seværdigheder, historie, kultur og mange andre nyttige ting.Nyheder og aktuelle begivenheder

Turistbureauet, Turismo de Lisboa, som blev oprettet i 1997, har til formål både at støtte byens besøgende med information og praktiske tips samt at promovere Lissabon internationalt.

Lissabons turistbureau er ikke et rejsebureau og sælger derfor ikke rejser til Portugal. Du kan dog blandt andet finde en oversigt over hoteller i byen med kontaktoplysninger og omtaler.

På turistbureauet hjemmeside finder du derudover tips om kommende begivenheder såsom udstillinger, koncerter og festivaler. Er du på vej til den portugisiske hovedstad, kan det derfor anbefales at tjekke hjemmesidens ‘What’s on‘ inden afrejse.

Lissabon regionen

Udover hovedstaden finder du også information om en række af de interessante byer i nærområdet på turistbureauet hjemmeside som Cascais og Sintra. Med gode togforbindelser ud langs Lissabonkysten benytter mange turister da også storbyferien til at besøge nogle af disse meget seværdige, mindre byer.

Kontaktinformation

Telefon: +351 210 312 700
Hjemmeside: www.visitlisboa.com
Email: atl@visitlisboa.com

Adresse:
Turismo de Lisboa Visitors & Convention Bureau
Rua do Arsenal, 21
1100-038 Lisboa