Madeira er kendt for sine vandreruter langs de mange vandingskanaler, der hedder levadas. Men er du til aktive ferier, har Madeira meget mere at byde på. Derfor har Madeiras Turistråd lanceret en ny reklamekampagne, som skal promovere Madeira som mål for aktive ferier.


Mulighederne for en aktiv ferie på Madeira er talrige. Foto: Porto Bay Trade

Madeira året rundt

Resten af året vil millioner af seere på Eurosport således præsenteres for Madeiras herligheder i form af reklamefilm og en særlig sektion med information om aktiv ferie på Madeira på Eurosports egen hjemmeside.

Reklamekampagnen skal ifølge Madeiras Turistråd “betage aktiv ferie-elskere og demonstrerer Madeiras enorme potentiale og dens gode betingelser for at øve udendørs sportsaktiviteter omgivet af fantastisk natur.”

Kampagnen som har sloganet “Madeira året rundt”, vil via Eurosport’s forskellige kanaler, hjemmeside og mobilapps ifølge turistrådet nå ud til næsten 26,5 millioner seere og brugere dagligt.

Du kan se de flotte videoer fra Madeira på Eurosports hjemmeside her.

Aktiv ferie på Madeira

Det er ikke uden grund at det i forhold til en aktiv ferie først og fremmest er levada-vandreruterne Madeira er kendt for. En levada-vandretur er en uforglemmelig oplevelse, og en chance for at komme tæt på Madeiras rige natur. Med over 1.500 km levadaer findes der vandreruter i mange sværhedsgrader, og du kan altid finde en som passer til dit niveau. Læs mere om Madeiras levadaer.

Madeira er dog en perfekt kulisse for mange andre former for aktive ferier. Her finder du således masser af muligheder for at give dig i kast med for eksempel golf, mountainbike og ikke mindst aktiviteter i vandet. Madeira er med en vandtemperatur på 18º to 23°C året rundt og krystalklart vand således et populært rejsemål for fritidsdykkere, som kommer her for at opleve det rige dyreliv under havoverfladen.

Få mere inspiration til din rejse til Madeira i artiklerne her på Portugal.dk