Organiser din rejse i Portugal og få inspiration til oplevelser og seværdigheder undervejs med en ny app fra det portugisiske turistkontor, Guia de viagem Visit Portugal.


Få tips til nærliggende seværdighder på din rejse i Portugal. Foto: VisitPortugal

Rejseguiden lige ved hånden

I den nye officielle rejseguide fra Visit Portugal finder du et væld af informative og inspirerende artikler om Portugal inddelt i kategorier såsom Sol og strand, Natur, Golf, Surfing, Kunst og kultur, Korte ferier og Gastronomi. De mange fyldestgørende artikler er gode at have i dine rejseforberedelser, men kan naturligvis også bruges som inspiration undervejs i Portugal.

En væsentlig funktion i den nye app er derudover at give dig relevante oplysninger om nærliggende seværdigheder og attraktioner udfra din GPS-position. Her finder kan du også hurtigt få et overblik over og beskrivelser af nærliggende byer, restauranter og hoteller.

Dækker hele Portugal

Da appen dækker det meste af det portugisiske fastland samt Azorerne og Madeira, vil den være et godt supplement til alle rejser i Portugal. Der er ifølge Visit Portugal mulighed for at downloade appens indhold til offline brug, så du ikke skal bekymre dig om høje takster for dataroaming i udlandet.

Appen, Guia de viagem Visit Portugal, findes endnu ikke på dansk, men du har dog mulighed for at indstillet sproget til blandt andet engelsk og tysk. Appen er gratis og kan bruges på både smartphone og tablet. Du kan hente den hos iTunes og Google Play