Mens sommervejret lader vente på sig herhjemme, lyder vejrudsigten for Portugal den kommende tid på masser af sol og temperaturer, der indbyder til badeture og kølige drinks.


Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk. Foto: DMI og Porto Bay Trade, Creative Commons.

Sommeren er kommet til Portugal

Ifølge den aktuelle vejrudsigt fra DMI byder den kommende uge på rigtigt sommervejr i hele Portugal.

I hovedstaden Lissabon vil temperaturen de fleste dage krybe op over 25 grader og enkelte dage nå helt op på 30. De dage er det oplagt at gøre som de lokale og for eksempel søge mod de lange sandstrande på Costa de Caparica syd for byen. Der kører bus i fast rutefart hertil fra Lissabon og du kan eventuelt tage det lille strandtog længere ned ad kysten for at finde den bedste strand.

Der er naturligvis også gode muligheder for en afslappende dag på stranden, hvis du i stedet tager toget mod Cascais der kører ud langs Lissabonkysten med stop i blandt andet Estoril.

Få mere inspiration til spændende dagsture fra Lissasbon

Varmt i Algarve

Rejser du til Algarve den kommende uge, bør du også huske rigeligt sololie og så ellers glæde dig til rigtigt strandvejr.

Vejrudsigten for et af Algarves mest populære rejsemål, Albufeira, byder den kommende uges tid således på temperaturer, der om dagen når over 35 grader for om aftenen at falde til behagelige 20-25 grader.

Det er den slags sommervejr, hvor Algarvekysten for alvor kommer til sin ret, og som takket være de mange dejlige strande har gjort den til Portugals mest populære rejsemål.

Læs mere om de bedste strande i Portugal