Portugal er ikke blot et billigt ferieland, du får også meget kvalitet for dine penge. Rejseguiden Lonely Planet har inkluderet Portugal blandt sine 'best value' destinationer for 2014.


Porto, et af Portugals mange interessante rejsemål. Foto: Rititaneves, Wikimedia.

Mange muligheder i Portugal

Tidligere på året blev Albufeira i Algarve udnævnt til Europas billigste sommerferie-destination i den årlige prisundersøgelse fra British Post Office. Algarve er da også Portugals mest populære rejsemål, men Portugal har mange andre destinationer at byde på.

Lonely Planet fremhæver den portugisiske hovedstad som et andet budgetvenligt rejsemål, hvis det ikke er Algarve lange strande du drømmer om. I Lissabon rækker feriepengene også langt, hvis du altså ikke går helt amok i de mange shoppingmuligheder. Sammenlignet med andre Europæiske storbyer, kan du i Lissabon bo billigere på gode hoteller og har du lyst til at opleve seværdigheder uden for byen, er billeje i Portugal også billigt.

Lonely Planet’s rejseguides har i mange år været et næsten obligatorisk tilbehør for unge rygsækrejsende, som vil have flest mulig nye rejseoplevelser for færrest muligt penge. Det er nok også denne målgruppe rejseguiden har i tankerne, når de fremhæver Portugal som et godt og billigt sted at surfe.

Natur, kultur og historie

Hotelsøgemaskinen Trivago har ligeledes udnævnt Portugal til et de bedste rejsemål i 2014. På Trivago’s liste er således hele 6 destinationer i Portugal fremhævet som særligt interessante for den budgetbevidste rejsende: Peniche, Braga, Figueira da Foz, Vila Nova de Milfontes og Ericeira.

Ifølge Trivago er den portugisiske befolknings imødekommenhed og landets lavere leveomkostninger med til at sikre Portugal fremtrædende plads som rejsemål i 2014.

Få inspiration til din rejse til Portugal i artiklerne her på hjemmesiden, og brug søgemaskinen til at finde billig fly og hoteller.