Det ser ud til, at der endelig er en nemmere løsning på vej til lejebilskunder i Algarve, som gerne vil benytte den nye betalingsmotorvej.


Det bliver nu nemmere at nyde Portugal med billeje. Foto: Amio Cajander

Siden A22 motorvejen i Algarve blev omdannet til betalingsvej, har lejebilselskaberne har problemer med at tilbyde sine kunder en nem mulighed for at betale hos dem. Den hidtidige vejledning har lydt på, at man som turist 48 timer efter at have brugt en betalingsvej i en lejebil i Algarve, skulle betale sin regning på et lokalt posthus. Men udover besværet med denne løsning, er det ofte også umuligt for turister som blot er på besøg i en forlænget weekend, at nå at betale et skyldigt beløb.

Løsning på vej

Men i denne måned introduceres en ny betalingsordning specielt for biludlejningsselskaber, som skulle løse problemet for turister, som ønsker at benytte Algarves betalingsvej i en lejebil. I den nye ordning får selskaberne mulighed for at opkræve en eventuel vejafgiften direkte på kundernes kreditkort efter lejeperioden er ophørt.

Avis Biludlejning i Portugal, har dog ikke ville vente på en officiel udmelding, og har derfor udviklet deres eget system, som benytter en form for ‘brobizz’ der registrerer hvor meget lejebilen bliver brugt på betalingsvejene.

Find billeje i Portugal

Læs mere om at benytte billeje i Portugal, og benyt billeje-søgemaskinen som sammenligner priser fra alle udlejningsselskaber i Portugal. Så kan du vælge mellem mere end 300 udlejningskontorer at vælge imellem og naturligvis alle lufthavne og større byer i Portugal inkl. madeira og Azorerne.