Fra juli vil det være muligt at ligge på stranden omgivet af Nordportugals smukkeste natur og bjergområder. Med en privat investering på ca. € 1 million vil 'LiveBeach Mangualde' skabe en kunstig strand i Mangualde og dermed give alle der bor eller rejser ind i landet, mulighed for at opleve det samme som dem der bor ved kysten: en dejlig sandstrand, saltvand og meget mere!


Kilde: Luis Argerich

Strand med mere

Firmaet bag projektet ”Live it Well Events” har netop valgt Mangualde frem for andre regioner i landet, fordi byen er den mest folkerige i området og vil opfylder regionens behov for et strand-forlystelses areal, der ligeledes vil kunne kombineres med områdets kultur-, musik- og sportsbegivenheder.

Tæt på et ægte strandmiljø

LiveBeach Mangualde opføres på en 22.500 m2 stor grund, hvor der skal gengives et strandmiljø med en 945.000 liters saltvandsbasin og strand med 6.500 tons sand. Stranden vil også have de typiske portugisiske is- og berlinersælgere, som man oplever på ”rigtige” strande. Der vil være et stort restaurations område på 725 m2., legepladser samt en scene omgivet af græsarealer samt to barer i forbindelse med ”stranden”, som vil stå til rådighed for de badende gæster.

LiveBeach vil være åbent juli, august samt september og kombinere afslapning, musik, og sportsbegivenheder. Musikken og underholdning vil bestå af koncerter med både portugisiske og internationale kunstnere , men vil også rette sig mod et ungt publikum med natlige fester med kendte DJ’s.

Mangualde satser på, at dette projekt vil gøre mere byen attraktiv og tiltrække et publikum, der vil nyde en dukkert samtidig med, at man drager fordelen af at befinde sig i den unikke og uberørte natur i Mangualdes region.

Se mere om LiveBeach Mangualde her