Hideaways der er specialist i rejser til håndplukkede hoteller, har lavet en ny blog hvor de skriver om alle deres rejsemål bla. Portugal.


Læs bl.a. om Algarve på Hideaways-bloggen

Bagom Hideaways Rejser finder man flere personer, som har et stort kendskab til Portugal. Flere af de ansatte har tidligere arbejdet hos og været medejer af PortugalBureauet og Kulturrejser Europa. Efter at PortugalBureauet er lukket, er Hideaways et af de få bureauer med speciale i Portugal og rejser til alle landet regioner.

På den nye blog kan du læse rejsetips, om maden, kulturen, historien og meget mere. Du kan få gode råd til din ferie i Portugal og se flotte fotos og film. Har du selv et par gode rejsetips, som du vil dele med andre, så er du på bloggen meget velkommen til at skrive et indlæg, som andre kan få glæde af. Hideaways er f.eks. et af de få rejsebureauer, der tilbyder rundrejser i Portugal, og du finder et spændende udvalg af rundrejser på Madeira og Azorerne, og på fastlandet lige fra Algarve i syd til Douro-dalen i nord.

Se alle indlæg om Portugal på bloggen

Andre rejsemål i Sydeuropa

Selvom vi her på Portugal.dk naturligvis synes Portugal er det bedste rejsemål i Europa, så holder vi også meget af at rejse til andre lande som f.eks. Italien, Spanien, Tyrkiet, Frankrig og Grækenland. Vil du vide mere om disse og andre lande, så kan du også læse rejsetips på bloggen fra Hideaways.

Besøg den nye blog om rejser fra Hideaways

Mød Hideaways på de sociale medier

Foruden at være aktive på bloggen kan du også kommunikere med Hideaways på de sociale medier. Klik på nedenstående link og få mere information om alle rejserne.
Se Hideaways profil på Google+
Hideaways på Facebook
Hideaways film om Portugal på YouTube
Hideaways på LinkedIn
Se Hideaways foto på Pinterest