Det portugisiske turistkontor, Turismo de Portugal, frigiver i dag første episode af deres nye webdokumentar "The McNamara Surf Trip". Det er en chance for at følge den amerikanske surflegende Garrett McNamara på en rejse langs Portugals kyst.


Surfer i Algarve. Foto: Tiago Fernandes, Creative Commons.

Vovlehals på rejse i Portugal

I løbet af den 21 dage lange rejse i Portugal vil surferen Garrett McNamara ifølge Turismo de Portugal “nyde fantastisk mad, unikke oplevelser og en enestående gæstfrihed”. Der vil naturligvis også være masser af muligheder for at udforske de mange gode strande og ikke mindst bølger langs den portugisiske kyst.

Amerikanske Garrett McNamara er kendt som en af verdens bedste surfere og en ægte vovehals, der opsøger ekstreme bølger for at sætte nye rekorder. I 2013 satte McNamara således verdensrekord for største bølge, der nogensinde er surfet, da han ud for Nazaré red på en 30 meter høj bølge.

I forbindelse med lanceringen af den nye dokumentarserie afholder Turismo de Portugal en konkurrence på deres Facebook-side, hvor du har chancen for at vinde en eksklusiv surflektion med Garret McNamara.

Surfing for alle niveauer i Portugal

Kombinationen af gode bølger, behageligt klima og mange attraktioner på land tiltrækker surfere fra hele verden. Mens professionelle “big wave”-surfere som Garrett McNamara kommer for at sætte rekorder på Praia do Norte-strandens kæmpebølgerne ved Nazaré, er der dog også mange som i Portugal for første gang får mulighed for at stifte bekendtskab med surfing på mere fredelige kyststrækninger som for eksempel Algarvekysten.

Du kan finde webdokumentaren og mere information om Portugals gode surfsteder på den officielle hjemmeside: Portuguese Waves

Du kan naturligvis også læse meget mere om surfing og strandliv i Portugal her på hjemmesiden. Tjek for eksempel vores Guide til Portugals bedste strande.

Herunder kan du se en smagsprøve på The McNamara Surf Trip.