Til næste vinter får de danske rejsende glæde af en ny flyafgang til Madeira fra Københavns lufthavn med Norwegian. Kulturrejser Europa har indgået en aftale med det norske lavprisflyselskab om den nye lørdagsafgang, som giver rejsebureauet mulighed for at byde sine gæster på endnu flere spændende rejser til den smukke portugisiske ø i Atlanten.


Nu bliver det muligt at rejse til Madeira om lørdagen fra København. Foto: Allie Caulfield

Godt nyt for danske rejsende

Første afgang til Funchal på Madeira bliver lørdag den 3. november fra Københavns lufthavn. Der flyves fra København ved middagstid, hvilket betyder, at den nye flyafgang også er interessant for gæster fra provinsen.

Hos Kulturrejser Europa er man glade for den nye aftale med Norwegian, som i forvejen flyver rejsebureauets gæster til rejsemål i Spanien og Italien. Tilbagemeldingerne fra gæsterne her har været positive, og Kulturrejser Europa forventer, at også den nye afgang til Madeira vil være kendetegnet ved Norwegians gode service og punktlighed.

Hidtil har flyafgangene fra Danmark till Madeira ligget om mandagen, hvilket for nogle rejsende kan være et lidt skævt tidspunkt, og Kulturrejser Europa forventer da derfor også at gæsterne vil tage godt imod den nye lørdagsafgang med Norwegian.

Specialister i rejser til Madeira

Kulturrejser Europa er det største danske rejsebureau på Madeira, og har et indgående kendskab til blomsterøen. Rejsebureauets dansktalende rejseledere på Madeira står altid klar til at hjælpe gæsterne med vejledning og tips til de bedste natur- og kulturseværdigeder.

Mange danske rejsende som vil opleve Madeiras fantastiske natur og behagelige klima, benytter rejser fra Kulturrejser Europa, som kan tilbyde flere forskellige typer rejser til Madeira udover de ‘almindelige’ ferierejser. Således er der mulighed for at finde både tema- og langtidsrejser til Madeira i bureauets rejseprogram.

Læs mere om Kulturrejser Europas rejser til Madeira

Rejsetilbud til Madeira

I Kulturrejser Europas kommende efterårs- og vinterkatalog, som udkommer i juni, kan du se frem til flere nyheder for rejser til Madeira. Vil du sikre dig en rejse til Madeira senere på året, er det dog muligt allerede nu at bestille plads på Kulturrejser Europa’s mest populære rejser til Madeira.

I øjeblikket kan du for eksempel få rejsen ‘Madeira Special – all inclusive fra kun kr. 5.995. Denne 8 dages temarejse til Madeira inkluderer spændende udflugter med dansk rejseleder, men der vil naturligvis også være god tid til oplevelser på egen hånd.