Kulturrejser Europa, der bl.a. er specialist i kulturrejser til Portugal, tilbyder nu en ny langtidsferie, 22 dage, til Lissabonkysten, der inkluderer firestjernet hotel, med balkon og havudsigt, spændende udflugter med dansktalende rejseleder og en særdeles attraktiv pris.


Hotel Estoril Eden, som er base på langtidsferien til Lissabonkysten

Langtidsferie med firestjernet hotel

På langtidsferien til Lissabonkysten kommer du til at bo på firestjernet lejlighedshotel med balkon og havudsigt. Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra stranden og til Estorils centrum, 10-15 minutter ad strandpromenaden til Cascais, og 5 minutter til bus og tog. Hotellet byder på 164 lejligheder, hvoraf to er Penthouse Suiter. Alle lejlighederne er udstyret med aircondition, satellit-tv og pay-tv, fuldudstyret kitchenette, telefon, radio, internet-port, pengeskab (betalt), fuldudstyret badeværelse med hårtørrer, og møbleret balkon.Hotellet har også health club og fitness, udendørs swimming pool, indendørs swimming pool og jacuzzi, lounge med trådløs internet-adgang og to restauranter m.m.

Udflugter med dansktalende rejseleder

Langtidsferien inkluderer også spændende udflugter med dansktalende rejseleder. Du kan bl.a. opleve Portugals farverige og dynamiske hovedstad Lissabon, Europas vestligste punkt Cabo da Roca og bjergbyen Sintra, foruden udflugter til Sesimbra og Setuba med vinsmagning i Azetão. Du kan også tilvælge udflugter til Óbidos, Nazaré, Batalha og Fatima, eller bruge tiden på egen hånd.

Favorable priser

Langtidsferien til Lissabonkysten sælges til en meget favorabel pri: 22 dage fra helt ned til 8.995 kroner i den billigste periode, inklusiv fly, hotel, udflugter med dansktalende rejseleder og transport i henhold til programmet, m.m.

Læs mere om
Kulturrejser i Europa