Kulturrejser Europa er klar med en ny rejse til Lissabon, et af verdens bedste rejsemål for en storbyferie, hvor du for kun 4.995 kr. får 6 dage på firestjernet hotel i hjertet af Lissabon og udflugter med dansk talende rejseleder, hvor du vil opleve Lissabons mange seværdigheder.


Du vil opleve Lissabon til fods og evt. med de berømte sporvogne. Foto: Simon Doggett

Ny rejse med erfaren rejseleder

Kulturrejser Europa, som har stor erfaring med at arrangere rejser i Portugal, vil på denne nye rejse, Lissabon Special, vise dig hvorfor den portugisiske hovedstad igen og igen fremhæves som en af verdens bedste storby-destinationer.

Udflugter og afslapning i Lissabon

I selskab med Kulturrejser Europas danske rejseleder, som er bosiddende i Lissabon, vil du blandt andet opleve de mange historiske og kulturelle seværdigheder i Lissabons smukke historiske bymidte, hvor du samtidigt vil mærke det liv som fylder Lissabons gader, torve, pladser, cafeer og restauranter.

Den anden udflugt, som er inkluderet i rejsens pris, er til bydelen Belém, hvor dagsprogrammet indeholder Belém-tårnet og det legendariske Jerónimus-kloster. Der bliver naturligvis også lejlighed til at smage på de berømte Belém-kager.

Derudover har du også mulighed for at tilmelde dig en udflugt, som går ud af byen til den mondæne bjergby Sintra og de fashionable badebyer, Estoril og Cascais.

Udover de spændende udflugter, er der i rejsen til Lissabon også indlagt tid til, at du på egen hånd kan udforske byen, eller blot slappe af på det dejlige hotel. Måske du vil besøge et af Lissabons interessante museer, gå på shopping, eller sidde på en cafe og betragte gadens liv.

Du finder mere information om dagsprogrammet, afgangsdatoer og priser hos
Kulturrejser