Det bliver endnu nemmere at finde en rejse til Madeira med direkte fly Danmark i det kommende vinterprogram. Falk Lauritsen og Bravo Tours er således som noget nyt klar med direkte fly til Madeira fra Billund Lufthavn.


Nyd vintervarmen på Madeira. Foto: Ricardo Liberato

Mange fly til Madeira

Falk Lauritsen fejrer deres nye rute til Madeira med en rabat på 500,- pr. person ved afrejse i perioden 20. oktober til 16. december 2014, mens Bravo Tours giver dig mulighed for at parkere gratis i Billund Lufthavn, hvis du booker din Madeira-rejse hos dem inden den 1. juli 2014.

Det er dog ikke kun rejsende fra Jylland som i det kommende vinterprogram kan rejse direkte til Madeira. Fra Københavns Lufthavn arrangerer Spies ligeledes charterrejser til Madeira, og vil du hellere selv sammensætte din rejse til Madeira, har Norwegian afgange hver lørdag, mens portugisiske TAP flyver dagligt til blomsterøen via Lissabon.

Det perfekte vinterrejsemål

Det er ikke tilfældigt, at danskernes ynder at rejse til Madeira om vinteren. Mens vintermørket og kulden sænker sig over Danmark, falder temperaturen på Madeira blot fire-fem grader om vinteren, og der er stadig masser af solskinstimer. Det giver perfekte forhold for at udforske blomsterøens mange seværdigheder, som inkluderer storslået natur og spændende kulturoplevelser.

Du kan læse meget mere om rejser til Madeira her på hjemmesiden, hvor du også kan finde inspiration til andre destinationer i Portugal.