Madeiras officielle turistkontor har lanceret en ny blog om Madeira, som lægger vægt på det visuelle indtryk for at inspirere rejsende til at besøge blomsterøen. Her vil du se hvorfor Madeira er det perfekte rejsemål, hvis du ønsker at forlænge sommeren.


Få også inspiration til din rejse til Madeira her på Portugal.dk. Foto: Tony Hisgett

Den nye (engelske) blog, www.yourmadeira.com, er stadig under udbygning men indeholder allerede praktisk information om at holde ferie på Madeira. Du kan således læse om gode steder at bo, og få tips til spændende seværdigheder rundt om på øen. Her er både rejseinspiration for dem, der vil have masser af gang i den med eventyr og action, og for dig som hellere vil koble helt af med f.eks. et afslappende spa-ophold.

Spektakulære billeder fra Madeira

Det er tydeligt, at Madeiras turistkontor på den nye blog vil lade Madeiras skønhed tale for sig selv i form af foto og video, i stedet for at have en masse tekst. Ind til videre er der fem flotte videoer at se på hjemmesiden, og derudover adskillige flotte billeder.

Nyd efteråret på Madeira

Husk du også her på Portugal.dk finder masser af oplysninger om Madeira, og med vores søgemaskine finder de billigste rejser til Madeira dette efterår.