Det nye rejsekatalog fra Kulturrejser Europa er lige på trapperne, og du kan blandt andet se frem til flere nye spændende rejser til Madeira. Læs her om nogle af nyhederne i kataloget for efteråret, vinteren og foråret 2012/2013.


Oplev Madeira på spændende nye rejser i den kommende sæson. Foto: anybookers

Oplev mere af Portugal

Kulturrejser Europa er specialist i rejser til Portugal, har altid danske rejseledere med på deres rejser. Med deres store lokale kendskab kan rejselederne guide dig frem til de seværdigheder og oplevelser i Portugal, som du på egen hånd ellers ofte går glip af.

I det nye rejsekatalog fra Kulturrejser Europa finder du rejser til Madeira, Algarve og Lissabonkysten. Rejserne til Madeira inkluderer tre spændende nyheder.

Gastronomi og vandringer på Madeira

Dette er ikke blot en almindelig aktiv ferie. I stedet har Kulturrejser Europa sørget for at sammensætte et rejseprogram, hvor der er kælet for detaljerne, så du udover naturscenerierne på Madeiras flotte vandretier også forkæles med spændende gastronomiske oplevelser.

Madeira for livsnydere

Dette er din mulighed for at lade dig forkæle med massager og jacuzzi i smukke omgivelser på hotellet med udsigt over havet. Samtidigt indeholder det omhyggeligt sammensatte dagsprogram for denne “livsnyderrejse” naturligvis spændende udflugter, som viser det bedste af Madeiras natur, kultur og historie. Du vil for eksempel opleve den smukke Nonnernes dal og Funchals historiske centrum i selskab med den danske rejseleder.

Madeira langtidsferie

På en langtidsferie har du, som navnet antyder, ekstra god tid til at suge nye indtryk og oplevelser til dig på Madeira. Kulturrejser Europa laver udflugter, hvor rejselederen vil vise dig både de klassiske højdepunkter på Madeira, men også give dig mulighed for at komme tæt på det autentiske Madeira, og opleve det traditionelle liv på den smukke ø. Denne type ferie tilgodeser desuden dig, som ønsker god tid til at tage på opdagelse på egen hånd.

I det nye katalog tilbyder Kulturrejser Europa som noget nyt langtidsferier, hvor du bor på hyggelige tre og firestjernede hoteller med en dejlig beliggenhed i Funchal lido.

Læs mere om rejser til Madeira med Kulturrejser Europa

Du finder fulde dagsprogrammer, hotelbeskrivelser, afrejsedatoer og priser på Rejser med Kulturrejser på deres hjemmeside