Nu kan du bo på håndplukkede hoteller i Lissabon. Den portugisiske hovedstad er således nyt rejsemål hos Hideaways, som er specialister i rejser, hvor du bor på håndplukkede, unikke "gemmesteder".


Nu kan du nyde Lissabon med et ophold på et unik hideaway. Foto: Mendel Heit, Creative Commons.

Boutiqe-hoteller centralt i Lissabon

Når rejsebureauet Hideaways selv rejser ud for at håndplukke hoteller og ferieboliger til deres gæster, er kriterierne blandt andet at stederne skal have sjæl og karakter. Derudover vil du på en rejse med Hideaways opleve, at de charmerende hoteller og ferieboliger har en perfekt beliggenhed til at udforske dit rejsemål.

Det er da også tilfældet for de botique-hoteller, der er med i Hideaways’ nye rejser til Lissabon.

Vælger du for eksempel en rejse til Lissabon med ophold på boutique-hotellet Mercy Hotel, kan du ifølge Hideaways se frem til at bo i gåafstand til det meste på et lille og intimt hotel, der ligger på en af de 7 høje, som omgiver det centrale Lissabon.

Hotel Portugal vil du ligeledes befinde dig midt i Lissabon med nem adgang til alle byens seværdigheder. Dette nyrenoveret boutique-hotel har ifølge Hideaways et strejf af “afslappet glamour” med et utal af faciliteter kombineret med et imødekommende personale med benene på jorden.

Læs også mere om Hotel Portugal i vores tidligere omtale her på hjemmesiden.

En oplevelse i sig selv

En ferie på et boutique-hotel i Lissabon er således et oplagt valg for dig, som ønsker en ferie, hvor hotelopholdet er en oplevelse i sig selv. Udover at have ideelle beliggenheder for at gå på eventyr i Lissabon, vil du på Hideaways boutique-hoteller således også opleve en hyggelig, indbydende atmosfære og et højt serviceniveau.

Et højt serviceniveau kendetegner også det sidste boutique-hotel i Lissabon, vi vil omtale i denne forbindelse, Heritage Av. da Liberdade. Midt på den flotte boulevard ‘Avenida da Liberdade’ gemmer dette gamle, klassiske byhus på et boutique-hotel, som har alt hvad der skal til for at give dig en uforglemmelig ferie i Lissabon.

Du kan læse Hideaways’ egne personlige beskrivelser af hotellerne ved at følge linkene i teksten ovenfor. Du kan naturligvis også finde meget mere information om Lissabons mange seværdigheder her på hjemmesiden.

Læs mere om rejser til Lissabon med Hideaways