Lissabon har fået et nyt 4-stjernet boutique-hotel, hvor du kan nyde afslappede, stemningsfulde omgivelser og samtidig bo tæt på den portugisiske hovedstads mange seværdigheder.


Hotel Portugal har åbnet dørene i Lissabon.

Tæt på det hele

Ønsker du at bo centralt på din storbyferie i Lissabon, er det nye Hotel Portugal et godt valg. Du behøver således kun gå få meter fra hotellet, før du finder den gamle bydels første seværdigheder, ligesom der er adskillige muligheder for offentlig transport tæt ved. Den berømte sporvogn nummer 28 stopper for eksempel kun 100 meter fra Hotel Portugal og er en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med Lissabons ældste og smukkeste kvarter.

Det nye 4-stjernet boutique-hotel byder på 53 smagfuldt indrettede værelser, som alle er udstyret med blandt andet gratis internet, aircondition, minibar, 24 timers room service og TV. Kort sagt alt det der skal til for, at du føler dig hjemme og kan slappe af, når du skal fordøje dagens mange indtryk.

Derudover har du som gæst på Hotel Portugal adgang til restauranten “Varanda de Lisboa” på det nærliggende Hotel Mundial. Udover lækre portugisiske retter kan du her nyde en fantastisk panorama-udsigt over Lissabon.

Du kan se flere billeder af det nye Hotel Portugal på hotellets egen hjemmeside her

Boutique-hoteller – en oplevelse ud over det sædvanlige

Et boutique-hotel er for dig, som ønsker et hotelophold, der er en oplevelse i sig selv. Udover en hyggelig, indbydende atmosfære og et højt serviceniveau kendetegnes et boutique-hotel, som Hotel Portugal, af at have en ideel beliggenhed til at udforske dit rejsemål.

Læs mere om rejser til Portugal med boutique-hoteller hos Hideaways