Skal du rejse til Algarve med familien og vil leje bil, så er her et par gode forslag til oplevelser for hele familien.
Lagos Zoo – Bensafrim NV for Lagos: Lagos Zoo er en smukt anlagt moderne dyrepark fra 1997, hvor der er mange forskellige pattedyr, bl.a. aber, og mange farvestrålende fugle.
Zoomarine – Albufeira: Zoomarine giver et fantastisk indblik i det marine dyreliv. Man kan bl.a. opleve hajer, delfiner, sæler, alligatorer og skildpadder. I parken er der også en række forlystelser, f.eks. en vandrutschebane og et pariserhjul.
Krazyworldl – Algos N for Albufeira: Parken Krazyworld er meget alsidig med sine forskellige temaområder. I børnezoo er der grise, rådyr, lamaer m.fl. i Amazonia bl.a. krokodiller, skildpadder og reptilhus. Her er også en mindre forlystelsespark og en flot anlagt minigolfbane.
Badelande: I Algarve ligger en række underholdende badelande med bassiner, rutschebaner og andre aktiviteter i det våde element. I Lagoa ligger Slide & Splach, i Loulé aqua Show og Atlantic Park og i Silves Aqualand.
Det er billigt at bestille billeje på Algarve, og langt de fleste vælger at bestille en lejebil fra Faro lufthavn. Du kan læse mere om billeje i hele Portugal her på Portugal.dk

Har du været med familien på ferie på Algarve, så skriv et rejsetips om dine oplevelser