Den 27. september slås dørene op til Porto Welcome Center - en moderne turistinformation med masser af gode tips til dig, som er på ferie i portvinens hjemby.


Foto: Alfonso1979 via VisualHunt / CC BY-NC-SA

Verdens største turistinformation

I en tid hvor der bliver flere og flere muligheder for at finde rejseinformation online hjemmefra og via mobilen på rejsemålet, har turistkontoret i Porto – Turismo do Porto e Norte de Portugal – valgt også at tilgodese besøgende i Porto, som har brug for personlig vejledning.

Den nye turistinformation, Porto Welcome Center, som breder sig over 450 m2, har en central beliggenhed i Porto lige ved São Bento togstationen. Indenfor kan du orientere dig om storbyen og resten af Nordportugals mange seværdigheder og attraktioner blandt andet ved hjælp af 3D animation og interaktive skærme.

Adresse: Praça Almeida Garrett, No. 27, Porto,

Smag på Porto

Porto Welcome Center vil også byde på en udendørs terrasse og et gourmet-område med mulighed for at stifte et første bekendtskab med de lokale vine og delikatesser.

Når den nye turistinformaiton i Porto åbner den 27. september på World Tourism Day, er det som kronjuvelen blandt 64 interaktive informationspunkter i de større byer i Nordportugal. En lignende service findes desuden i Porto Lufthavn.

Den nye turistinformation i Porto, som er medfinansieret af EU, har kostet omkring 2,1 millioner euro at opføre. Den høje pris skal ifølge portugisiske medier findes i den centrale placering i byen og den omfattende brug af avanceret teknologi. Ifølge Melchior Moreira, præsident turistkontoret i Porto, vil det nye kontor blive selvbærende.