Portugal er Europas 6. billigste land, hvad angår indkvartering på hotel, ifølge en ny undersøgelse foretaget af den verdensomspændende hotel-søgemaskine Hotels.com


Hotel Pestana Palace i Lissabon

Hotels.com annoncerede d. 13. september tallene fra deres Hotel Price Index (HPI®) markedsundersøgelse, der er baseret på en analyse af 91.500 hoteller fordelt på 15.750 rejsemål. I det første halvår af 2010 udråber markedsundersøgelsen Portugal til at være Europas 6. billigste land, hvad angår indkvartering på hotel, med en gennemsnitspris på 84€ pr. værelse. Priserne i Portugals hovedstad, Lissabon, er en anelse højere med et gennemsnit på 85€ pr. værelse, hvilket gør byen til det 9. billigste sted at indkvartere sig i Europa.

Høj indkvarterings-standard i Portugal

Generelt er Portugal kendt for en høj indkvarterings-standard og alsidighed, hvilket ses tydeligt i det kvalitets-, service- og effektivitetsniveau, som gæsterne bliver mødt med. I Portugal er der desuden en lavere momssats på hoteller og restauranter, og det giver mulighed for at sikre en rigtig god kvalitet og samtidig en lavere pris, end dem man ser i andre europæiske lande.

Mange typer af indkvartering og god service i Portugal

Portugal er et land af kontraster og byder på mange forskellige typer af indkvartering, bl.a. hoteller, kroer, Bed&Breakfast, vingårde, spa- og kursteder, lejlighedskomplekser, mv. Portugiserne er stolte af deres ry som et gæstfrit folk, der elsker at yde en god service, hvad enten man besøger restauranter, butikker, museer eller lignende. Denne høflighed og gæstfrie holdning er endnu en grund til at vælge Portugal som rejsedestination, hvilket også afspejler sig i det stigende antal turister, der besøger landet igen og igen.

Find billige hoteller og ferieboliger i Portugal