Er feriebudgettet lidt stramt, eller kan du bare godt lige at få mest mulig rejse for dine penge? Så er Portugal et oplagt rejsemål, hvor du kan holde ferie for under 300 kroner om dagen.


Algarvekysten indbyder til badeferie. Foto: Mário José Martins, Creative Commons.

Rejs for under 300 kroner om dagen i Portugal

Ifølge internetmagasinet Thrillist er Portugal et af 12 interessante lande for den prisbevidste rejsende, da du her kan holde ferie for under 50 dollar om dagen (knap 300 kroner) og samtidig få masser af oplevelser.

På listen over de 12 billigste rejsemål fremhæves Portugal som en overset destination i Europa med dejlige strande, vinområder, spektakulære landskaber, gamle byer og ikke mindst alt samme til spotpriser i forhold til mange andre europæiske rejsemål.

Billig storbyferie i Lissabon

Som vi også tidligere har beskrevet her på Portugal.dk, nævnes de lave hotelpriser i den portugisiske hovedstad som et plus. Lissabon er da også ikke mindst på grund af det lave prisniveau flere gange de senere år i flere sammenhænge udnævnt til en af Europas bedste storbydestinationer.

Udover Portugal er det ifølge artiklen i Thrillist i lande såsom Cambodia, Fiji og Kina, at dine feriepenge kan strækkes langt. Til gengæld vil flybilletten til disse fjerne lande hurtigt æde det meste af feriebudgettet. Til Portugal har du derimod gode chancer for at finde billige fly fra Danmark. Vil du rejse i Europa, er Bulgarien og Grækenland også billige.