Portugal.dk en gratis portal om landet Portugal

Der findes ikke mange informations-hjemmesider om Portugal på dansk og som store fans af Portugal besluttede vi at oprette en side, hvor du som bruger kan læse mere om landet, kulturen, naturen og meget mere. Portugal.dk er ikke et rejsebureau og tjener kun penge til driften ved de reklamer, du ser på siden.

Douro-floden i Portugal

Portugal.dk samarbejder med alle rejsebureauer, flyselskaber og andre virksomheder, der ønsker at fremme kendskabet til Portugal. Både virksomheder og privatpersoner er velkomne til at bidrage til indholdet på siden – ved indlæg under rejsetips, eller ved at kontakte os direkte. Har du en pressemeddelelse eller nyhed om Portugal, så brug formularen på kontakt os siden. Foruden Portugal.dk findes der en anden informativ hjemmeside om Portugal på dansk, som hedder Portugalnyt.

Vi rejser til Portugal så ofte vi kan

Selv rejser vi så ofte til Portugal som muligt og har gennem årene besøgt alle regioner inkl. Madeira og Azorerne flere gange. De mange besøg har givet os mange portugisiske venner, som også hjælper med at skrive artikler til hjemmesiden og giver gode tips og svar på spørgsmål om Portugal på vores Facebook.

Samarbejde med Portugals turistbureau i Danmark og Portugal

Mange af de informationer, du finder på Portugal.dk, er indhentet ved hjælp af Portugals turistkontor i Danmark, men også i høj grad på de lokale turistbureauer, der findes i alle regioner og større byer i Portugal.

Vi ønsker dig god fornøjelse rundt på siderne. Finder du fejl eller mangler, er du meget velkommen til at kontakte os.

Information about Portugal.dk in english

If you want to read about Portugal.dk in english, you can read it here