Rygterne om Portugal.dk er nu også nået til Portugal, hvor Portugal.dk omtales i online-avisen Presstur.com, som er Portugals største online-baserede avis om rejser, turisme og rejsebranchen.


Portugal.dk omtalt i Presstur.com - Portugals største online-avis om rejser

Presstur.com bragte fredag et helsides-interview med Portugal.dk´s redaktør, Andreas Thrane, hvor avisen fortæller om Portugal.dk´s indhold, baggrund og hensigter.

Portugal.dk´s opbygning

Presstur.com beskriver Portugal.dk´s opbygning i centrale områder som Midtportugal, Nordportugal, Madeira, Lissabon, Lissabonkysten, Azorerne og Algarve, og nævner nogle af de forskellige funktioner, som man finder på siden, blandt andet leksion om Portugal, videoer om Portugal, kort over Portugal, praktiske informationer om Portugal, og Portugal.dk´s nye parlør på portugisisk.

Alle aspekter af Portugal

Presstur.com kommer også ind på Portugal.dk´s nyhedsartikler og beskrivelsen af de forskellige regioner, områder og byer i Portugal, og citerer Portugal.dk´s redaktør for, at Portugal.dk “forsøger at beskrive alle aspekter i forbindelse med landet Portugal”. Der er også en kort omtale af Portugal.dk´s voksende fangruppe på Facebook.

Læs hele Pressturs artikel om Portugal.dk