Portugal er netop for andet år i træk kåret til Verdens bedste golfdestination ved World Golf Awards. Netop på denne årstid tiltrækker det milde vejr i det sydlige Portugal golfspillere fra hele verden.60 millioner golfturister

Årets uddeling af World Golf Awards foregik på et hotel i Algarve, som er et af Portugals mest populære golfrejsemål. De milde temperaturer og mange solskinstimer i denne sydlige region, tiltrækker i vintermånederne især mange nord-europæere, som ønsker at holde golfformen ved lige.

Det vurderes, at der på verdensplan i år vil blive foretaget 60 millioner golfrejser. Titlen som Verdens bedste golfdestination kan give de portugisiske golf-rejsemål en god mulighed for at profilere sig i konkurrencen med de omkring 32.000 andre golfanlæg rundt om i verden.

Du kan se den fulde liste over vinderne hos World Golf Awards.

Golfferie med mere

Med baner på både fastlandet og øgrupperne i Atlanten byder portugisisk golf på en enorm variation. Du kan spille på baner omgivet af alt fra strande og klitter til søer og bjerge. Mange af de bedste baner er designet af af berømte arkitekter som Henry Cotton, Rocky Roquemore og Arnold Palmer, der har et særligt øje for at få bane og landskab til at smelte naturligt sammen.

Det er dog ikke alene de omkring 80 golfbaner, som gør Portugal populær blandt golfspillere. Mange kommer for samtidig at nyde de smukke omgivelser, kulturen og den gode mad. Holder du for eksempel golfferie i Algarve, kan du også udforske naturen på smukke vandreture i baglandets bjerge eller gå på opdagelse i byernes brostensbelagte gader og stræder, som emmer af historie.

Læs mere om golfferie i Portugal