2010 udgaven af det årlige nummer af ”Sports Illustrated Swimsuit” magasinet er udkommet, og har for første gang Portugal som baggrund til nogle af de smukkeste kvinder og lokkende badedragter i hele verden.


2010 udgaven af Sports Illustrated Swimsuit 2010.

Sportsmagasinet er det mest sælgende sports blad i verden, med mere end 60 millioner læsere. Og, producenterne valgte Portugal som kulisse til temaet om badedragter i 2010 på grund af landets storslåede strande, historiske monumenter og vinindustrien.

Modellerne er fotograferet i og rundt om Lissabon

Hovedstaden i Portugal, Lissabon, er en by med mere end 20 århundredes historie, bygget på adskillige bakker på det sted hvor floden Tejo møder Atlanterhavet. Næsten året rundt lyser en klar himmel over den moderne verdensby. Dette har længe inspireret forfattere, fotografer og filminstruktører. Byens naturlige skønhed passede perfekt til de elegante modeller.

Optagelserne fortsatte ved den livlige og sofistikerede Estoril kyst, godt kendt for de perfekte strande og vandsport. Andre optagelser fandt sted ved Portinho da Arrábida strand. En bugt med hvidt sand, indrammet af Serra da Arrábida Natural Park’s grønne bjerge, hvor mange sjældne og gamle plantearter findes. Ikke langt derfra blev modellerne fotograferet i et af de fineste renæssance paladser i Portugal – Quinta da Bacalhoa, som også er kendt for dets vine.

Du kan læse meget mere på den officielle hjemmeside.