Portugal indbyder såvel branchefolk som forbrugere til at fordybe sig i gastronomiens vidunderlige univers, når '2015 World Food Travel Summit & Consumer Expo' afholdes i badebyen Estoril.


Portugal er kendt for gode råvarer. Foto: lix, Creative Commons.

Verdens største madmesse i Estoril

Messen som kombinerer mad, drikke og rejser finder sted 6-11. april i Estoril, der ligger på Lissabonkysten ikke langt fra den portugisiske hovedstad. Her vil aktører fra rejse-, mad- og drikkevarebranchen mødes for at danne nye forbindelser og finde inspiration i hinandens produkter.

Det er dog ikke kun de professionelle aktører, som i Estoril kan lade sig inspirere og smage på delikatesser. Sideløbende med messen for erhversfolk afholdes ‘European Street Food Festival’ ligeledes i Estoril. Dertil kommer, at messen den 11. april afsluttes med en stor Expo for madelskere, hvor der bydes indenfor til madoplevelser for alle sanser.

Læs mere om messen på den officielle hjemmeside her

Kulinariske oplevelser i Portugal

At det netop er i Portugal, man har taget initiativ til at afholde verdens største mad-, drikke- og rejsemesse vidner om landets mange kulinariske rigdomme.

Madturisme er i vækst og også for mange af Portugals besøgende, har de gastronomiske oplevelser høj prioritet. Uanset hvilke dele af Portugal du besøger, har du mulighed for at udforske spændende lokale delikatesser og egnsretter.

Find mere information om Portugals gastronomi her på hjemmesiden. Læs for eksempel om spise og drikke i Lissabon