Portugal blev kåret til verdens bedste golfdestination ved den første udgave af World Golf Awards, som netop er blevet afholdt i Algarve.


Kilde: World Golf Awards

Golfbanerne i Algarve skiller sig ud

Portugal tog ved premieren både priserne for Europas og Verdens bedste golfdestination ved World Golf Awards, hvilket ifølge dommerne især skyldes den høje kvalitet af golfbanerne i Algarve.

Den nye World Golf Awards arrangeres af samme gruppe, som står bag World Travel Awards, der anses for at være rejsebranchens svar på Oscar-uddelingen. Portugal har tidligere vundet prisen som bedste golfdestination i Wolrd Travel Awards. Blandt konkurrencens partnere er medier såsom TV5Monde, International Herald Tribune, Newsweek og CNBC, der sikre at de nominerede og vinderne eksponeres for et publikum på adskillige millioner verden over. Uddelingen foregik på golf-resortet Conrad Algarve, som også næste år vil være vært for konkurrencens finale.

Du kan se den fulde liste over vinderne ved årets prisuddeling hos World Golf Awards

Golfferie i Portugal

Det er ikke kun i Algarve, Portugal byder på gode forhold for golfspillere. Der er således omkring 80 golfbaner i Portugal, hvoraf mange ligger i smukke omgivelser med havudsigt, omgivet af dramatiske klipper, mellem klitter, søer eller bjerge.

Det er både professionelle golfspillere og amatører, som tiltrækkes af de gode golfbaner i Portugal. Der afholdes flere store turneringer i European Tour på de portugisiske golfbaner, hvoraf mange er designet af nogle berømte banearkitekter såsom Henry Cotton, Rocky Roquemore og Arnold Palmer.

Det er naturligvis ikke kun de gode golfbaner og faciliteter, som gør Portugal et populært mål for golfrejser. Et mildt klima året rundt og muligheden for at kombinere golfspillet med andre spædende rejseoplevelser vægter også højt hos især amatørspillerne.

Udover Algarve kan du også med fordel tage dine golfkøller med på en ferie til for eksempel Porto, Madeira eller Azorerne.

Læs mere om golf i Algarve