Portugisiske feriesteder, byer og firmaer har modtaget 26 nomineringer til The World Travel Awards, som anses for rejsebranchens svar på Oscaruddelingen, der uddeles den 6. Oktober i Quinta do Lago på Algarvekysten.


Lissabon er godt repræsenteret i Portugals nomineringer. Foto: Bert Kaufmann

En nominering og ikke mindst en pris ved World Travel Awards kan i høj grad bruges af destinationer, hoteller osv. i markedsføringen på rejsemarkedet.

Flere nomineringer til Lissabon

Portugals hovedstad, Lissabon, er godt repræsenteret i årets nomineringer. Udover at byens lufthavn er nomineret i kategorien ‘Europas førende lufthavn’, deltager Lissabon i de fire kategorier: Europas førende storbyferie-destination, Europas førende krydstogtshavn- og destination plus Europas førende destination.

Portugals hoteller og resorts i særklasse

Portugals mest populære region, Algarve, har fået i alt 10 nomineringer, som inkluderer nomineringen af Dona Ana stranden i Lagos for Europas førende stranddestination og adskillige hotel-nomineringer.

Portugal hiver ligeledes adskillige nomineringer hjem for hoteller og golf-resorts i andre dele af landet.

Madeiras hoteller gør sig bemærket

Blomsterøen Madeira sætter et solidt aftryk på listen over nomineringer til World Travel Awards 2012 med adskillige nomineringer til blandt andet Europas førende Boutique Resot, Grønne hotel og ikke mindst prisen for den førende ø-destination.

Endelig er det nationale portugisiske flyselskab TAP nomineret for både Europas førende flyselskab og Europas førende Business Class.

Find mere information om Portugal

Hvis du vil læse mere om, hvorfor Portugal har fået så mange nomineringer til World Travel Awards, finder du her på Portugal.dk masser af inspiration og praktisk information om rejser til Portugal.