Den europæiske udgave af World Travel Awards, rejsebranchens svar på Oscaruddelingen, blev i weekenden afholdt på Sardinien. Igen i år kunne Portugal tage flere af de mest eftertragtede priser med hjem.


Turismo de Portugal fik prisen for bedste turistbureau. Foto: World Travel Awards.

14 priser til Portugal

Portugal havde modtaget 78 nomineringer i en bred vifte af kategorier og endte med at sejre i 14 lande-kategorier, heriblandt flere af de mest prestigefyldte kategorier.

Algarve blev for eksempel kåret til ‘Europas bedste strand-destination’ og landets officielle turistbureau, Turismo de Portugal, tog prisen for det bedste af sin slags i Europa.

Derudover blev en det nationale flyselskab TAP og række portugisiske hoteller og resorts præmieret, ligesom Portugal også tog et ekstra par priser i Middelhavs-kategorien.

World Travel Awards uddeles på baggrund af stemmer fra ansatte i rejsebranchen og turistbureauer. Se den komplette liste over vindere på organisationens hjemmeside her

Algarve – mere end badeferie

Nu hvor sommeren går på hæld, tænker du måske, at Algarve ikke er det mest oplagte rejsemål. Men det er ikke kun de lange dejlige badestrande, som gør Portugals sydligste region til et populært rejsemål.

Algarve byder på lunt solskin året rundt og sammen med nogle af Europas bedste golfbaner, gør det blandt andet regionen til et yndet mål for golfrejser i vinterhalvåret. Sidste vinter blev Portugal sågar kåret som verdens bedste golfdestination ved World Golf Awards, hvor netop banerne i Algarve blev fremhævet.

Læs mere om golfrejser til Algarve

Vintermånederne er naturligvis også et oplagt tidspunkt at udforske besøge de charmerende byer i bjergegnene og fordybe dig i det lokale køkkens herligheder.