Rejser du på storbyferie i Portugal, vil du uden tvivl stifte bekendtskab med nogle af de mange hyggelige caféer, hvor du kan nyde portugisiske specialiteter. To caféer i Portugal hører ifølge rejsemagasinet GlobalGrasshopper til blandt "Europas bedste historiske caféer".


Foto: Lilly Darma

På magasinets liste over de 15 bedste historiske caféer i Europa finder man således Majestic Café i Porto og A Brasileira i Lissabon.

Art Nouveau i Porto

Ifølge rejsemagasinet vil især fans af Art Nouveau nyde et besøg på Majestic Café, som har et enestående interiør, der gør caféen til en af de smukkeste og mest fotograferede i Europa. Derudover er det den særlige atmosfære og mange kulturelle aktiviteter, som gør af caféen i Porto skiller sig ud.

Adresse: Rua Santa Catarina 112, 4000-442 Porto.

Den brasilianske café i Lissabon

Har du besøgt den portugisiske hovedstad, vil du vide at Lissabon har et væld af gode og interessante caféer. Ifølge GlobalGrasshopper er A Brazileira dog en af byens ældste og mest berømte. Det er da netop også for at nye de smukke gamle omgivelser, du skal besøge A Brazileira i Lissabon.

Adresse: Rua Garrett 120, 1200 Lisbon.

Vil du selv opleve Portugals skønne caféer? Så tag eventuelt et kig i vores rejsepalør, om har et afsnit til vendinger og spørgsmål til brug på netop barer og caféer.