Det portugisiske kosmetikmærke Myeko, som fremstiller eksklusive økologiske kosmetiske produkter, vandt førstepræmie i Beauty Challenge Awards 2010 i kategorien ”Nichens bedste mærke 2010” på messen Cosmeting Beyond Beauty afholdt 12-15 september i Paris.


Det portugisiske kosmetikmærke Myeko er røget til tops i Beauty Challenge Awards

Et iværksætter-projekt

Det var for to og halvt år siden, at de tre iværksættere, søstrene Patrícia og Vera Pinto Teixeira, samt en veninde Maria Martins, fik den ide at kreere en luksus-kosmetikserie lavet 100 % af økologiske landbrugsprodukter, kombineret med den nyeste kosmetiske teknologi, hvilket gjorde det muligt at realisere deres drøm om at skabe rene økologiske kosmetikprodukter. Mærket hedder Myeko, og er blevet udviklet af LiO (Life is Organic), og konceptet lægger vægt på en elegant præsentation af produktet, som er et afgørende element i Myekos tænkemåde.

Økologisk certificeret

Ud fra de ca. 6.000 nye introducerede produkter inden for de sidste tre år er kun lidt over 4 % blevet kategoriseret som økologiske. Alle Myekos (My Eco) produkter er biologiske og certificeret af Ecocert Greenlife, der regnes for at have det største omdømme i økologisk certificering.

Myeko den eneste vinder i hele tre kategorier

Myeko var desuden det eneste mærke, der blev udvalgt til præmier i de tre prestigefyldte kategorier: Beauty Organic Awards, Beauty Challenger Awards og Beauty Pharma Awards.

Juryen bestod af nogle af verdens førende eksperter fra de største og vigtigste distributionsnet såsom bl.a. Printemps, Le bon Marché, Gallerier Lafayette, Sephora, og Whole Foods.
I 2011 udvider Myeko deres serie med en ny baby- og mandeserie.

Læs mere om Myeko på deres hjemmeside

.