Hvis du er hurtig til at tilmelde dig, kan du komme til at deltage i portugisisk vinmesse i Rundetårn med spændende indlæg fra førende portugisiske vinproducenter, konkurrencer med flotte præmier, og lidt om vind, vejr og klimatiske forhold i forhold til vindyrkning ved vejrprofeten Peter Tanev.


Vinmesse i Rundetårn

Speciale i portugisisk vin

Vinmessen i Rundetårn afholdes d. 2 . februar i et samarbejde mellem de dansk-portugisiske vinimportører Isabel og Lars Tofte og sammenslutningen af vinproducenter Wine4u. Isabel og Lars Tofte har gennem flere år specialiseret sig i import, formidling og salg af portugisiske vine og delikatesser med udgangspunkt i deres specialforretning beliggende i Espergærde.

Visionære vinproducenter

Ud over Isabel og Lars Tofte vil messen byde på nogle af Portugals førende vinproducenter, der vil fortælle om deres visionære vine, der er frembragt med lige del innovation og tradition, og give deltagerne i messen et indblik i, hvordan deres vine produceres. Messen vil også byde på et indlæg om klima og geografi i forhold til dyrkning af vin fra TV2´s vejr-formidler Peter Tanev.

Tilmeld dig gratis

Da vinmessen i Rundetårn ventes at blive en eftertragtet begivenhed, opfordres du til at tilmelde dig snarest, hvis du skal have en plads, og meget gerne inden d. 15 januar. Du kan tilmelde dig gratis her: