Den portugisiske virksomhed Vicoustic med rødder i byen Paços de Ferreira, beliggende i den smukke grønne Minho-provins og ca. 30 km nord for Porto, hjælper Lady Gaga og Enrique Iglésias til bedre lyd.


Lady Gaga får blandt andet lyd fra succesfuld portugisisk virksomhed

Avanceret portugisisk akustik

Vicoustic er en portugisisk virksomhed specialiseret i avancerede og innovative produkter til akustikregulering af alle slags rum lige fra mindre hjemmestudier, skoler, restauranter og barer til topprofessionelle lydstudier og biografer, koncerthuse, m.m. I dets tre års levetid har firmaet opnået succes og anerkendelse og skabt en fornem kundeliste verden rundt. En af dem er den britiske producer Jon Cohen, der har arbejdet med bl.a. Lady Gaga, Leona Lewis og Enrique Iglésias.

Stor eksport

90 % af firmas produktion er til eksport til bl.a. Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Østrig, Danmark, Sverige og USA. Salgssresultatet for 2010 regnes for at være på 1,5 millioner Euros og 2011’s forventninger lyder på hele 4,5 mill. Euros.

Base i Lissabon

Vicoustic, der har base i Lissabon, Portugal, har i de senere år manifesteret sig som en af de mest dynamiske virksomheder indenfor næsten enhver for akustiskregulering. Den forskningsbaserede producent tilbyder en række innovative produkter og tjenester, der er resultatet af mange års udvikling, tests og optimering. Vicoustic’s ingeniører arbejder i strategisk partnerskab med andre brancher, herunder institutter og universiteter og får regelmæssig feedback fra nogle af Europas førende ingeniører på området.

Læs mere om Vicoustic.

Læs om Vicoustics danske forhandler Futureware.