Med en superb beliggenhed med let adgang til havet, få minutters gang til Funchals spændende, gamle bydel, næsten-nabo til marinaen og krydstogthavnen og med den berømte Lido ”lige rundt om hjørnet” – så fås det næsten ikke bedre. Læg dertil det historiske vingesus, som man tydeligt fornemmer på denne gamle quinta. I det 19. århundrede blev den gamle bondegård renoveret til et smukt manor house, der siden blev forvandlet til hotel Quinta da Penha Franca. Quintaens vinmarker og øvrige landbrugsjord blev omdannet til en fantastisk have i 3 plan fyldt med en mængde forskellige eksotiske træer og planter, store græsplæner, en swimmingpool og en lille dam. De nyere bygninger, der er kommet til siden, er opført, så de passer fint med stedets oprindelige charme.


Penha da Franca en gammel quinta

Hotellets smukke, lyse opholdsstue indbyder til et pusterum med en god bog, hvis du da ikke hellere vil finde en udendørs hyggekrog i den dejlige have eller tage en dukkert i poolen. Nyd et måltid mad i afslappede omgivelser i Casa de Jantar-restauranten med udsigt ud over haven akkompagneret af let musik fra baren.
En nyere tilføjelse til stedet er Hotel Quinta da Penha de França Mar, som ligger helt nede i vandkanten med direkte adgang til havet via en svømmeplatform. På Penha de Franco Mar findes også en skøn restaurant med flot havudsigt. En lille gangbro og en elevator forbinder de to hoteller, og gæster kan frit benytte alle faciliteter.

Quinta da Penha de França tilbyder forskellige værelsestyper med forskellig udsigt: der er værelser med udsigt over haven, værelser med havudsigt og værelser med skrå eller fuld havudsigt.

Værelser med udsigt over haven er udstyret med kabel-tv, telefon, minibar og safetybox – mulighed for aircondition. Badeværelse med hårtørrer og badekar.
De mere enkle værelser på hotellets tredje sal har telefon og pengeskab og badeværelset med brus.

Værelser med skrå havudsigt har alle balkon med udsigt over både have og hav. Det er ekstra komfortable superior værelser udstyret med ekstra aircondition, kabel-TV, telefon, minibar og safetybox samt badeværelse med badekar og hårtørrer.

Værelser med den fantastiske havudsigt har naturligvis balkon. Også disse er smukt møbleret superior værelser alle med kabel-TV, telefon, minibar og safetybox og nogle med aircondition. De veludstyrede badeværelser har badekar og hårtørrer.

Adresse

Quinta Penha da Franca ****
Rua Imperatriz D ª Amélia No. 87, Madeira
9000-014 Funchal, Madeira, Portugal. Hotellets hjemmeside her