Fra den 4. til 6. juni samles verdens bedste rallykørere på Azorerne for at fejre 50 års jubilæet for det berømte rallyløb, som igen i år vil afvikles på nogle af de smukkeste veje på São Miguel.


Foto: Rob Oo, Creative Commons.

Årets sportsbegivenhed på Azorerne

Rallyløbet afholdes på øen São Miguel, der er Azorernes største ø. Løbet starter i Ponta Delgada og vil herefter fortsætte til nogle af de smukkeste steder på São Miguel.

På en etape skal deltagerne for eksempel teste deres evner på de kringlede veje omkring Lagoa das Sete Cidades med start fra udsigtspunktet Vista do Rei. Det store vulkankrater med de farverige søer er en af de mest populære seværdigheder på Azorerne, og etapen tiltrækker da også traditionelt mange tilskuere.

Læs mere om Azorernes smukke kratersøer

Det er da heller ikke kun for sportens skyld, at regeringen på Azorerne er medarrangør af rallyløbet. Den internationale tv-eksponering er en oplagt mulighed for at fremvise øgruppens kvaliteter som rejsemål.

Læs mere om mulighederne for at følge rallyløbet på den officielle hjemmeside her

Flere oplevelser på Azorerne

Rally-entusiaster har de kommende dage en god grund til at holde ferie på Azorerne, men også for dig som ikke går op i hurtige biler, er der masser af gode grunde til at rejse til den grønne øgruppe i Atlanterhavet.

Azorerne er kendt for at byde på store naturoplevelser, der blandt andet kan opleves på vandreture. Mange besøgende kommer ligeledes hertil for at tage på hvalsafari.