I takt med vinterkuldens indtog herhjemme er der nok mange, som er begyndt at planlægge årets sommerferie. Er det en billig badeferie med skønne strande og masser af sol, du drømmer om, bør du rejse til Algarve.


Nyd en billig badeferie i Algarve med masser af dejlige strande. Foto: GreenLakeBlue Photography, Creative Commons.

Algarve billigst i Europa

Ifølge den seneste prisundersøgelse foretaget af britiske Post Office Worldwide Holiday, er Portugal et af de rejsemål, hvor du får mest for dine penge. Tjekkiet løber med prisen som den billigste destination, men blandt rejsemål for badeferier ligger Algarve til gengæld helt i top som Europas billigste.

I prisundersøgelsen, som omfatter 46 destinationer verden over, sammenlignes priserne for otte af de ting, man som turist typisk bruger penge på i ferien. Derfor indgår der i undersøgelsen blandt andet prisen på en middag for to, en øl og sololie. I Portugal vil de koste dig £36 (ca. 350 kr.), mens det på den dyreste destination, Singapore, vil koste hele £150 (ca. 1450 kr.).

Se den fulde prissammenligning hos Post Office Worldwide Holiday.

Badeferie med mere i Algarve

Portugals mest populære rejsemål, Algarve, er med god grund kendt for sit solrige klima og skønne strande. Men vil du ikke bruge hele ferien på at dase på stranden, byder denne region i det sydligste Portugal også på masser af spændende udflugtsmål og aktiviteter.

Som vi tidligere har berettet her på hjemmesiden, er Portugal kåret til verdens bedste golfdestination, og særligt Algarve skiller sig ud med et væld af baner i verdensklasse, der tiltrækker både professionelle og amatører fra hele verden.

Læs mere om de alsidige oplevelser i Algarve