Rejser til Albufeira på Algarve-kysten finder du nemt i søgemaskinen på Portugal.dk Sammenlign priser på billige rejser til Albufeira og læs mere om Algarve i de forskellige artikler.


Albufeira på Algarve-kysten er kendt for de dejlige strande

Albufeira – natteliv, solskin, strande og masser af aktivitet er bare noget af det, man kan være sikker på at finde i Albufeira. Her udfolder livet sig, som det skal i et turistmekka, og når solen går ned, finder man de mange soldyrkere på diskotekerne, restauranterne og barerne.

Sport er også en af Albufeiras hovedattraktioner. Selv de mest krævende sportsfolk nyder at udfolde sig her, inden for bl.a. tennis, golf og forskellige vandsportsgrene.

Albufeira er bedst kendt for havet, de flotte strande og de helt utrolige klippepartier og skrænter. Men blot få kilometer inde i landet møder vi et helt andet syn: mandeltræer, figentræer, appelsin- og fyrretræer findes overalt i det grønne, bakkede landskaber!

Hele området omkring Albufeira er Portugals turistmagnet nummer et. Det virker lidt som en verden for sig, og hvert år strømmer turisterne hertil og finder det, de søger.

Navnet Albufeira kommer af det arabiske ord ‘Al-buhera’, som betyder ’slottet ved havet’. Her var tidligere et forsvarsværk for araberne.