Rejser til Alvor på Algarve-kysten i Portugal. Sammenlign priser på billige rejser til Alvor og andre rejsemål på Algarve-kysten i Portugal.Alvor er en af de oprindelige gamle fiskerbyer, som har haft størst fordel af den stigende turisme. Den maleriske by er med sine mange hoteller og smukke sommervillaer blevet et af de mest besøgte turistmål i Algarve.

Ved Portimão findes et lavtliggende og fugtigt område, som udgør et naturligt fuglereservat, som besøges af mange trækfugle, bl.a. fiskehejrer, storke og falke, som søger hvilested og føde.

Lige uden for Alvor finder vi en 18 hullers golfbane, Alto Golf, som er den sidste bane designet af den legendariske britiske golfspiller, Sir Henry Cotton. Hans første golfbane i Algarve er mesterskabsbanen ved det kendte Penina Hotel ikke langt fra Alvor ved EN125.

I dette område kan man stadig, på trods af den voksende turisme, se de lokale fiskere lande deres daglige fangst ved den gamle kaj. Der er dog også bygget en moderne marina og adskillige up-to-date turist faciliteter. I den gamle bys smalle gader finder vi et stort udbud af attraktive restauranter, som især tilbyder spændende fiskeretter.