Rejser til Armação de Pêra på Algarve-kysten i Portugal. Sammenlign priser på billige rejser til Armação de Pêra og andre rejsemål i Portugal.Armacão de Pêra var oprindeligt en lille fiskerby, hvor man fangede tun og landede dem på ‘Fishermen’s Beach’. Nettet, som fiskerne brugte, blev kaldt ‘Armacâo’, og da byen ligger tæt ved Pêra, blev landsbyen kaldt Armacão de Pêra.

Området kan prale med af have de smukkeste strande i Algarve med idylliske små bugter. Samtidig findes der et stort udbud af udmærkede fiskerestauranter, især i ‘Fishermen’s Beach’ området.

Hvis man ønsker at holde en afslappende ferie, er Armacão de Pêra det rigtige sted af vælge. Gå en tur ad strandpromenaden, hvor man finder et kasino, minigolfbane og flere strandpavilloner.

Stranden ved Armacão de Pêra er perfekt til børn, vandet er roligt, og her er ikke for dybt. Fiskerne tager gerne turister med en tur langs kysten, hvor man kan se de fascinerende klippeformationer, huler og grotter.

Besøg også det lille romerske kapel, ‘Senora de Rocha’, som fiskerne tidligere plejede at besøge før nattens fiskeri. Efter sigende har Jomfru Maria tidligere vist sig her i et syn.