Uanset om du vil rejse på egen hånd eller med et rejsebureau til Portugal er mulighederne utallige. Her på siden har vi forsøgt at give dig et overblik på hvor du finder de forskellige rejseformer og ikke mindst de billigste rejser til Portugal.


Algarves fantastiske kyst. Kilde: Had01

Billige flybilletter til Portugal

Søg efter billige flybilletter fra alle flyselskaber inkl. lavprisfly på TravelForum.dk – foruden den neutrale fly-søgemaskine fra TravelForum, findes der mange andre fly-søgemaskiner som du kan se her. Fra Danmark flyver flere flyselskaber direkte til Portugal. Læs mere om billige flybilletter og flyselskaber, der flyver til Portugal

Pakkerejser til Portugal

Der findes flere rejsebureauer, der er specialiserede i at arrangere pakkerejser til Portugal, bl.a. Svante Rejser og PortugalBureauet

.

Tema og rundrejser med dansk rejseleder

En af de bedste måder at opdage Portugal er på en rundrejse med dansk rejseleder. Bl.a. Gislev Rejser, Tema Rejser, 65 Ferie, Kulturrejser Europa og Best Travel. I søgemaskinen fra TravelForum kan du sammenligne priser fra alle rejsebureauer.

Charterrejser til Portugal

Der findes flere charterbureauer, der arrangerer rejser til Portugal bl.a. Bravo Tours, Spies Rejser og Star Tour. I søgemaskinen fra TravelForum.dk kan du sammenligne priser fra alle rejsebureauer, der arrangerer charterrejser til Portugal.

Aktuelle tilbud på rejser til Portugal

Vi vil løbende annoncere tilbud på rejser her på siden fra de forskellige rejsebureauer, men du kan også følge med på vores Facebook.

Rejsemål i Portugal

Fine strande, et tempereret klima året rundt, gastronomiske oplever, der får tænderne til at løbe i vand, og et venligt folkefærd, det er blot nogle få af de ingredienser, som krydrer oplevelsen af at besøge det land, der ligger længst mod sydvest i Europa.
Portugal har stort set form som et rektangel – 561 km lang og gennemsnitligt 188 km bred. De 88.550 m2 dækker næsten 1/7 af Den Iberiske Halvø. Portugals placering giver et noget køligere klima, især nordpå, hvor en forfriskende mængde regn falder i løbet af vinteren. Påvirket af Golfstrømmen og isobarerne, der cirkulerer omkring Nordafrika, opstår der et atlanterhavs- og middelhavsklima samtidigt.

Portugals styrke som feriedestination er forskelligheden, med noget-for-enhver steder med bjerge, enorme golde sletter, subtropiske vulkanøer og frodig-grønne marker, og ikke at forglemme, omkring 850 km sandstrand. Portugal er én af de ældste nationer i Europa, rig på kulturelle traditioner og historie – et ideelt land med skønne strandhoteller, der giver mulighed for et dejligt og afslappende afbræk på enhver tid af året.

Førstegangsbesøgende, der rejser i landet, bliver sædvanligvis overvældet af indbyggernes varme gæstfrihed, og de bliver helt stakåndede af de storslåede naturskønne landskaber, især nordpå.
En sådan mangfoldighed passer den moderne rejsende, der nu til dags foretrækker at tilbringe mere tid i sin søgen efter historie og kultur, end tid på stranden. Og med en historie, der strækker sig helt tilbage til stenalderen, så har Portugal masser af interesse for nysgerrige besøgende.
Arkitektur f.eks. er en specielt interessant attraktion, især den sengotiske stil, kendt som Manueline, der afspejler landets store velstand gennem de opdagelsesrejsendes århundreder. Og naturligvis kommer man ikke udenom de vidunderlige glaserede kakler, kaldet azulejos, som dekorerer de fleste bygninger og monumenter både inde og ude.

Det bør også nævnes, at Portugal er en hurtigtvoksende destination for golfspillere, som nu kan vælge imellem mere end 40 førsteklasses baner, inklusiv San Lorenzo, i Algarve, der officielt er anerkendt som én af Europas bedste mesterskabsbaner. De fleste øvrige sportsaktiviteter kan også frit udøves i Portugal. Listen er uden ende og inkluderer surfing, windsurfing, vandski, jetski, fiskeri, sejlads, svømning, mountainbike, vandring, ridning, jagt, fugleture, skisport, tennis, cykling osv.
Men fremherskende er, at det er det portugisiske folk selv, som gør det største indtryk på de besøgende, især langt væk fra byerne, hvor lokale skikke og traditioner er bevaret i århundreder, og hvor religion og folklore går hånd-i-hånd.

Portugal – det sidste virkelig gamle sted i Europa – er uden tvivl den rejsendes skatkammer, i stor udstrækning uopdaget, men frit tilgængeligt for enhver, der søger efter noget anderledes. Det er et fantastisk naturskønt land, med spredtliggende middelalderbyer og historiske slotte og paladser. Det bedste råd er at udforske det stykke for stykke, og give sig selv tid til at værdsætte, hvad hver egn har at tilbyde med hensyn til kulturelle attraktioner, monumenter, gastronomiske specialiteter osv.
Men det første rejsende normaltvis opdager, er, hvor fascinerende forskellig Portugal er fra Spanien, så som f.eks. sproget, maden, historien og musikken. Og så opdager man, hvor venlige folk er – for de synes at have ubegrænset tålmodighed, hvad turister angår.