Rejser til Sagres i Algarve regionen i Portugal. Læs mere om Sagres og søg priser på rejser til byen i søgemaskinen her på Portugal.dk - Området ligger på det yderste punkt af Algarve-kysten og er især et populært rejsemål for surfere.


Rejser til Sarges, Algarves vestligste punkt.

Turisterne ønsker at komme tilbage til Sagres på grund af strandene, det rene vand og de enorme og betagende landskaber.

Hovedattraktioner? Hvor skal man begynde? Sagres er et paradis for enhver sportsmand/kvinde. Tusinder af gæster drager til Sagres mellem december og april for at fiske; her findes nogle af de bedste muligheder i Portugal for alle slags surfing, dykning og dybvandsfiskeri, blomsterinteresserede kan finde sjældne arter her. Sagres byder på spænding og underholdning uden ende.

Klimaet er mildt, også om vinteren, på grund af beliggenheden ved vandet.

Sagres er også berømt for St. Vincent Cape. Her står man ved Europas sydvestlige hjørne, hvor landet ender og havet begynder. Det er umuligt at beskrive stedets betydning og den specielle følelse, der vækkes i én. På en stormfuld dag bør man blive på stedet lidt længere for at opleve havets rasen. Tænk tilbage på tiden for de store opdagelsesrejser og forestil dig skibene, der prøver at passere St. Vincent Cape. På den tid troede søfolkene, at stormene skyldtes Guds vrede, og stedet har derfor også en mytologisk forbindelse.