São Miguel er en lille ø, og besøgende, der rejser til São Miguel, når den via lufthavnen Joao Paulo II Airport, der ligger i nærheden af øens største by, Ponta Delgada.


Det smukke og frodige landskab på São Miguel.

João Paulo II lufthavnen

Kun tre kilometer fra Ponta Delgadas centrum ligger São Miguels lufthavn Joao Paulo II, der er Azorernes travleste. Lufthavnen forbinder øen med Europa – og med de andre øer i den azoreanske arkipelag.

Lufthavnens enlige terminal indeholder det en lufthavn skal. Man kan hæve og veksle penge, få sig en sandwich og en kop kaffe og købe souvenirs og lokale delikatesser. Der er også en tax-free, et lille posthus og en turistinformation.

Lufthavnen har personale, der kan hjælpe rejsende med særlige behov, såsom uledsagede børn og handicappede.

Rejser til São Miguel – transport til og fra João Paulo II lufthavn

Lufthavnens placering tæt på Ponta Delgadas centrum og São Miguels begrænsede størrelse sikrer, at transport til og fra lufthavnen er nem og effektiv. Der er gode veje fra lufthavnen til øens destinationer og der er en bus hver time mod Avenida Marginal i Ponta Delgada. Taxi’er er til rådighed 24 timer i døgnet.

Billeje fra Joao Paulo II lufthavn

Den nemmeste og mest praktiske måde at komme fra lufthavnen og rundt på øen er ved at leje en bil. Alle de store udlejningsselskaber har kontorer og biler i lufthavnen, og skiltningen gør det nemt at komme derfra og videre ud på øen.