Algarves turistbureau har i dag lanceret en ny hjemmeside som har til formål at promovere gode tilbud på rejser til Algarve fra danske rejsebureauer. Det er alle rejsebureauer der enten er specialister i at arrangere rejser til Portugal eller hvor rejsemålet Algarve udgør en fast del af programmet.


Praia da Rocha stranden, Algarve. Kilde: Steven Fruitsmaak

På hjemmesiden www.algarve-promotions.dk kan du løbende finde tilbud på rejser til Algarve fra følgende danske rejsebureauer: Bravo Tours, Dansk Fri Ferie, FDM Travel, PortugalBureauet, Svante Rejser samt Star Tour.

Foruden charterfly til Algarve, flyver Norwegian direkte til Faro på Algarve fra Københavs lufthavn og Ryanair har 2 ugentlige afgange direkte til Faro fra Billund lufthavn. Fra oktober begynder Transavia med direkte flyvninger fra Kastrup til Faro.

Rejsetips om Algarve!

Har du et godt rejestips, en nyhed eller ser du et godt tilbud, så send det til os, så alle kan få glæde af billige rejser til Portugal.  F.eks. kan du lige nu bestille en flybillet til Faro på Algarve med afrejse i september fra Billund til under 500 kr., vel og mærke for en returbillet.

Prisen fandt vi på Momondo med Ryanair! Du selv søge efter billige flybilletter og sammenligne priser hos alle flyselskaber på Portugal.dk rejse-søgemaskinen som sammenligner priser fra alle rejsebureauer og flyselskaber der arrangere rejser til Algarve.

Oplev Algarve´s flotte strande på denne video fra Algarve turistbureau.

Information om Algarve turistbureau

Algarve turistbureau hedder forkortet ATA , hvilket står for Associação Turismo do Algarve. ATA er ansvarlig for markedsføringen af Algarve-kysten i bla. Danmark. ATA samarbejder med alle danske rejsebureauer og naturligvis også med Portugals Turistbureau i Danmark. ATA er en privat organisation, som drives af mere end 150 hoteller på Algarve.

Du kan læse meget mere om Algarve på disse hjemmesider:

‘Visit Algarve’ hjemmesiden

‘Algarve promotion’ hjemmesiden


Derfor skal du rejse til Algarve

Havet og strande på Algarve

Det klare blå Atlanterhav sikrer optimale badebetingelser, og havet indbyder samtidig til alle tænkelige former for vandsport, som fx windsurfing, kite-surfing og jetski. Strandende som ligger langs hele Algarve-kysten byder på det fineste sand og mere end 3.000 timer med sol om året!

Du kan også lære at dykke, og det rene og klare vand gør det muligt at opleve nogle af Atlanterhavets undersøiske vidundere på nært hold.

Har du mere lyst til at blive over havoverfladen, så prøv en af de mange bådture, som kombinerer en solrig dag på havet med en række spektakulære kig på de mange smukke delfiner, der valfarter fra Middelhavet til Atlanterhavet. Et syn du ikke vil glemme…

Hotel, lejlighed eller ferieresort?

Som du vil kunne se af de mange tilbud, der er samlet på denne hjemmeside, så har Algarvekysten et stort udvalg af hoteller, lejligheder og ferieresorts.

Mange har deciderede børneklubber, der sikrer de optimale rammer for leg, spænding og nye kammerater.
Rejser man uden børn og søger I primært ro og fred, så kig i stedet efter et af de mange hyggelige og autentiske hoteller eller ferielejligheder, som findes i alle byerne langs kyststrækningen på Algarve.

Aktiv ferie på Algarve

Algarvekystens bagland er dejlig uberørt af turisme og lokker derfor med store oplevelser, hvad enten I er på vandretur, cykel eller I har lejet bil.

De tætte skove og maleriske bakker er perfekte udgangspunkter for store individuelle oplevelser, og mange steder er de originale ruter afmærkede, så du ikke farer vild.

Golf på Algarve

Det milde helårsklima har forlængst sikret Algarvekysten en status som et af Europas helt store golfrejsemål, og hele 35 internationale golfbaner er klar til at give dig store og uforglemmelige oplevelser og udfordringer. www.algarvegolfe.com