Restaurant genåbner i de smukke omgivelser af Lisabons Estrela Park
I Estrela park, på portugisisk kendt som ”Jardim da Estrela”, genåbnede en café efter at havde været lukket i to år. Nu er der kommet nye ejere og steder åbner igen sine døre op for gæster der holder af det portugisiske køkken.
Omgivet af naturen og med den rokoko byggede Estrela basillica som nabo finder man den hyggelige café. Her er der en ekstraordinær stemning at find, hvor man kan nyde de lækre traditionelle, og ikke mindst billige, portugisiske retter imens man betragter den smukke park og de små ænder der plasker rundt i søen, fra et lille bord. Man kan i ny og næ ligeledes opleve hyggelige, live jazz eller reggae musik på caféen som alt sammen bidrager til den dejlige stemning. Tillader det portugisiske vejr ikke at man sidder udendørs kan man bevæge sig indenfor i caféens smukke lokaler, med de lidt skævt sammensatte møbler, og nyde et glas varm vin eller i sommertiden en cocktail. Her finder du alt hvad hjertet begærer. Om det er et større eller mindre måltid, så vil de smukke omgivelser, den udsøgte mad og den afslappet portugisiske, men ikke mindst forførende stemning, bidrage til en god oplevelse.
Åbningstider og transport
Hvis man tager sporvogn 28, en af de populærere turist-sporvogne, ville du blive ført lige til indgangen til Estrela parken. Caféen har åbent alle dage. Søndag – torsdag til kl.21 og fredag & lørdag helt til kl.23.