Har du prøvet at stå alene i en udenlandsk storby og have brug for hjælp til oversættelse, at finde vej eller et tip til en god restaurant? I Lissabon tilbyder "RaLF – Ring a local friend" dig nu mulighed for at ringe efter hjælp lokalt.


Nyd Lissabon med en ekstra livline. Foto: Thomas

Ingen sprogbarriere

RALF-konceptet går ud på, at du ved ankomst til Lissabon bliver udstyret med en telefon, som har nogle servicenumre præinstalleret til din “lokale ven”. Du kan derefter når som helst ringe efter hjælp til de situationer, der kan opstå, når man befinder sig i en fremmed by, hvor ikke alle taler engelsk.

Din lokale ven taler både ifølge RaLF både portugisisk og dansk, og kan derfor være en stor hjælp hvad angår restauranter, taxa, billetkontorer, etc.

Smart ven bedre end en smartphone

Med muligheden for at ringe til en dansktalende lokal i Lissabon, behøver du ikke planlægge din ferie i Lissabon i detaljer på forhånd, men har i stedet bedre mulighed for at følge pludselige indskydelser og nyde dit ophold i den portugisiske hovedstad til fulde.

Den ekstra livline i Lissabon giver dig ifølge folkene bag RaLF bedre chance for at oplev de lokale skikke, trendy steder og begivenhed, som kun en person, der bor i byen, ville kende til.

I Lissabon kan du få udleveret en RaLF-mobiltelefon i lufthavnen og afleverer den igen ved at lægge den i en hvilken som helst postkasse ved benytte en kuverten med betalt porto. De første 7 henvendelser er ifølge RaLF inkluderet i grundprisen på € 25.

Find flere informationer om RaLF

Vil du alligevel gerne vide lidt om Lissabons seværdigheder og attraktioner inden afrejsen, finder du masser af gode råd og rejsetips i artiklerne her på Portugal.dk