Cristiano Ronaldo kan snart blive kåret til verdens bedste fodboldspiller, og det er derfor ikke så underligt hvis portugiserens selvtillid er helt i top. Nu forlyder det, at fodboldstjernen vil opføre et museum på Madeira dedikeret til hans egen karriere.


Ronaldo i aktion for Portugals landshold. Foto: Ludovic Péron

En turistmagnet for Madeira?

Der er ingen tvivl om at Cristiano Ronaldo er en af verdens bedste fodboldspillere, og at han har stor værdi for både sit klubhold, Real Madrid, og det portugisiske landshold. Senest var han med tre mål mod Sverige med til at sikre Portugals VM-deltagelse i 2014.

Snart kan han måske også være med til at trækker flere besøgende til Madeira. I hvert fald skriver den portugisiske avis Diario de Noticias, at Ronaldo i al hemmelighed er ved at forberede et museum i Funchal på Madeira, hvor Ronaldo blev født og voksede op. Museet skal huse trofæer og andre minder fra 28 årige Ronaldos allerede imponerende karriere, som inkluderer sejre i Premier League, Champions League og La Liga.

Ideen til museet i Funchal kommer efter sigende fra både Ronaldo og hans familie på øen, men fodboldspilleren, som er en af verdens højest betalte sportsudøvere, vil selv stå for omkostningerne til opførelsen af museet.

“Museet vil få stor betydning for regionen, fordi det vil tiltrække turister fra hele verden. Hvem ville ikke gerne se Den Gyldne Bold og Den Gyldne Støvle, som er nogle af de mange trofæer Ronaldo allerede har vundet?”, siger et familiemedlem ifølge Diario de Noticias.

Det nye Ronaldo-museum i Funchal på Madeira skulle eftersigende åbne næste år.

Mange interessante seværdigheder på Madeira

For mange fodboldfans vil et Ronaldo-museum helt sikkert være en god grund til at rejse til Madeira, men der er allerede mange andre gode grunde til at besøge blomsterøen.

Madeira har således et stort antal spændende kulturelle og historiske museer. Men for mange besøgende er det dog især den smukke natur og afslappende atsmosfære, som gør Madeira til et attraktivt rejsemål. Læs meget mere om rejser til Madeira her på hjemmeside.